Πρώτο μάθημα με Pre-Junior



Η νηπιακή τάξη των αγγλικών ή αλλιώς Pre-junior είναι σχεδιασμένη για παιδιά 4-6 ετών.

Βασίζεται σε προγράμματα σχεδιασμένα για μια ηλικία που το παιδί έχει την ικανότητα να απορροφά την γλώσσα μέσα από την ακουστική όπως την μητρική γλώσσα. Η διδασκαλία γίνεται με πολλούς τρόπους μέσα από τον προφορικό λόγο. Χρησιμοποιούμε τραγούδια, flashcards, CD ROMS, DVD και παιχνίδια που άλλοτε τα φτιάχουμε εμείς ή τα έχουμε φέρει από το Λονδίνο. Εδώ και δύο χρόνια έχει μπει στην τάξη ο διαδραστικός πίνακας, ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καθηγητή έτσι ώστε η εκμάθηση της γλώσσας να γίνεται ακόμα πιο ευχάριστα.

Θεωρούμε ότι αυτή η τάξη είναι η πιο δύσκολη γι' αυτό το λόγο η καθηγήτρια που αναλαμβάνει αυτά τα τμήματα είναι πάντα έμπειρη. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καθηγητές που εργάζονται στην ΕΚΦΡΑΣΗ επιμορφώνονται κάθε χρόνο μέσα από σεμινάρια στην Ελλάδα ή την Αγγλία. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε διάφορα παιχνίδια για να εξασκούν οι μαθητές μας διάφορες δεξιότητες. Ακόμα κι όταν οι μαθητές μας παίζουν χρησιμοποιούμε αγγλικά για να επικοινωνήσουμε. Εδώ οι μαθητές εξασκούν τα νούμερα τα σχήματα και τον καιρό.



Ενδιαφέρουσα είναι άλλη μία ανάρτηση από τους μαθητές μας σε σχέση με το φαγητό. Αν θέλετε να επισκεφτείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ.

Το περιεχόμενο των φωτογραφιών ανήκει στην:


ΕΚΦΡΑΣΗ, Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στις Αχαρνές, Εμπειροι καθηγητές από junior έως proficiency.



Αναρτήθηκε από κέντρο ξενων γλωσσών ΕΚΦΡΑΣΗ στις Αχαρνές